Arrangementen & Prijzen


Bij Niekens is het mogelijk een keuze te maken uit verschillende arrangementen.

Rondvaart
Het meest standaard arrangement bij Niekens is de traditionele Rondvaart. Voorzien van een schipper kunt u heerlijk genieten van de wind, zon en het water. Heeft u zin om actief mee te zeilen met de schipper dan is dit altijd mogelijk, wilt u echter liever genieten van een hapje en een drankje dan is dit ook geen enkel probleem.

Prijzen:
Eerste 3 uur incl. Schipper € 270,-
Extra uur: € 67,50

Rondvaarten zijn mogelijk tot groepen van maximaal 60 personen.

Programma Collectiviteit
Het Collectiviteit Programma is bedacht in samenwerking met een aantal ervaren trainers. Het doel van deze training is om met een bedrijf of afdeling een groter collectief te bereiken ter bevordering van de samenwerking in dagelijks leven op het werk. Voor de training worden de boten vertaald naar projecten, fungeren de schippers als klant en is het voor de deelnemers de taak om het project van de klant zo goed mogelijk uit te voeren. Hiervoor zullen de deelnemers voorzien worden van een presentatie en documentatie, waarna zij vervolgens op eigen vermogen het project zullen gaan starten en de diverse processen aan boord gaan verbeteren. Onder toeziend oog van de klant dienen zij het maximale uit het project te halen. Bij het gebruik van meerdere boten zal de dag afgesloten worden met een ware match race!

Prijzen:
Programma Collectiviteit: € 35,- pp (Exclusief Boot & Schipper)
Voorbeeld voor deelname met 30 personen op 3 boten:

3 boten incl. Schipper a 4uur:  € 990,- 
Programma Collectiviteit a 30 personen   € 1050,-
Totaal € 2040,-
Totaal P.P. € 68,-

Het Programma Collectiviteit kunnen wij aanbieden voor maximaal 50 personen.

Vergadering op het Water
Wie kent niet de eindeloos durende personeelsvergaderingen waarbij iedereen na verloop van tijd de draad kwijt is en menig personeelslid stampvoetend wegloopt. Niekens biedt hiervoor de oplossing, vergaderen op het water. Na gestart te zijn met een heerlijk ontspannen zeiltocht zal de vergadering aan boord of op een van de vele eilanden die Vinkeveen rijk is plaats vinden. Eventueel kan de vergadering worden geleid en gefaciliteerd door de schipper. Deze kan door zijn onafhankelijke positie op de juiste wijze de vergadering in goede banen leiden. Dit voorkomt dat de vergadering langdradig wordt, zorgt voor een open sfeer en geeft iedereen de mogelijkheid om aan het woord te komen.

Prijzen:
Eerste 3 uur incl. Schipper € 270,-
Extra uur: € 67,50

Overig
Naast het verzorgen van Rondvaarten, Trainingen en Vergaderingen is het ook mogelijk om dit bij Niekens te combineren met een Borrel, Lunch of Diner. Ook het vervoer van en naar Vinkeveen kunnen wij voor u verzorgen.

Om enkele voorbeelden te geven:
- Vanaf 25 euro pp verzorgen wij al een zeer complete BBQ!
- Voor 250 euro verzorgen wij een complete busreis voor 30 personen van Amsterdam of Utrecht naar Vinkeveen en retour!

Informeer naar de mogelijkheden.

(Alle prijzen zijn onder voorbehoud en inclusief BTW)

____________________________________________________________________________________________________

"Ook dat is Niekens" Copyright Niekens 2010